Cv-ketel kapot Baarle-Nassau

Is uw cv-ketel of verwarming in Baarle-Nassau kapot? Werkt uw cv-ketel in uw pand niet meer naar behoren? Wij snappen als geen ander hoe vervelend dat is. U kunt bijvoorbeeld denken aan een niet of slecht werkende verwarming, een koude douche of een bevroren waterleiding. Wij staan dag en nacht voor u klaar in Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen, Breda en omgeving. Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u helpt bij uw kapotte cv-ketel? Neem dan nu contact op!

Storing cv-ketel herkennen

Er zijn verschillende kenmerken waardoor u weet dat uw cv-ketel kapot is. We noemen er een aantal voor u op:

  • de thermostaat doet het niet meer
  • de leidingen zijn kapot
  • uw radiator is koud of verwarmt niet meer
  • er is een storing in de warmtepomp
  • u hoort een vreemd geluid

Dit zijn verschillende tekenen die erop wijzen dat u te maken heeft met een kapotte cv-ketel.

Melding kapotte cv-ketel

Herkent u één of meerdere van de bovenstaande kenmerken? Waarschijnlijk is uw cv-installatie stuk. Maak hier gelijk een melding van bij ons en wij komen meteen in actie. Zodra u contact met ons opneemt, plannen we een afspraak in. Uiteraard houden we rekening met uw dagelijkse bezigheden, zodat we nooit ongelegen bij u op de stoep staan. Betreft het een erg gevaarlijke situatie? Ruikt u een gaslucht of vermoedt u dat er te veel koolmonoxide aanwezig is? Bel dan direct naar 013 590 66 59, dan komen we natuurlijk meteen!

Kapotte cv-ketel voorkomen

Een storing in uw cv-ketel liever voorkomen? Sluit dan een onderhoudscontract bij ons af! Wij kunnen dan op tijd bepaalde storingen of gebreken identificeren en repareren. Zo heeft u nooit meer last van een storing of een kapotte cv. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag!

Uw cv-ketel laten repareren of vervangen?

Bij ons bent u aan het juiste adres met een kapotte cv-ketel. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende verwarmingsinstallaties, waardoor we u snel en professioneel kunnen helpen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of plan direct een afspraak in Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen, Breda of omgeving!