Cv-ketel vervangen in omgeving Baarle-Nassau

Bent u in het bezit van een cv-ketel in uw pand? Over het algemeen moet een cv-ketel na 12 tot 15 jaar vervangen worden. Is uw ketel al zo oud of zelfs ouder? Zolang hij het nog doet is het uiteraard geen probleem, maar het grote nadeel is dat u waarschijnlijk een hoge energierekening heeft. Oude ketels verbruiken veel meer gas dan de ketels van tegenwoordig, waardoor u veel te veel betaalt. Wij vervangen wekelijks verschillende cv-ketels in omgeving Baarle-Nassau, zoals Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen en Breda.

Waarom een cv-ketel vervangen?

Er zijn verschillende belangrijk redenen om uw cv-ketel te vervangen. Allereerst bespaart u op stookkosten. Door ouderdom kan uw huidige cv-ketel te veel gas verbruiken.

Daarnaast kan uw gezinssituatie laatste jaren zijn veranderd, waardoor het vermogen van uw cv-ketel te hoog of te laag staat. Als uw vermogen (bijna) gelijk is aan het gemiddelde warme water wat u gebruikt, stookt u het zuinigste en haalt u het optimale rendement uit uw cv-ketel.

Als laatste kan een nieuwe cv-ketel de waarde van uw huis verhogen. Ideaal wanneer u van plan bent binnenkort te verhuizen. Een nieuwe ketel zorgt er namelijk voor dat u hoger in het energielabel komt te staan.

Is uw cv-ketel kapot?

Wanneer uw cv-ketel kapot is, wilt u deze natuurlijk snel laten vervangen. Bij Mark Geerts Installatiewerken is dat geen probleem! Wij zijn de specialist in verschillende verwarmingsinstallaties, waardoor we u uitstekend kunnen helpen. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan cv-ketels, waardoor u er altijd wel een ketel bij zit die bij u en uw situatie past. Neem nu contact op, dan maken we direct een afspraak!

Het proces van een cv-ketel vervangen

Uw ketel vervangen duurt minder dan een dag. Bent u op dit moment in het bezit van een Hr-ketel? Dan kunnen wij deze standaard vervangen. Zodra u contact met ons heeft opgenomen plannen we samen een afspraak in. We houden graag rekening met uw dagelijkse bezigheden. Zo staan we nooit onverwachts op de stoep en wacht u niet voor niets thuis. Wel zo handig!

Uw cv-ketel professioneel laten vervangen?

Wilt u uw cv-ketel laten vervangen om te profiteren van de verschillende voordelen of is uw cv-ketel kapot? Schakel dan onze hulp in en neem direct contact op. Wij verwisselen wekelijks verschillende ketels in Baarle-Nassau en omgeving, zoals Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen en Breda, waardoor wij u uitstekend kunnen helpen!