Nieuwe cv-ketel Baarle-Nassau

Heeft u een nieuwe cv-ketel in Baarle-Nassau nodig? Niemand wil natuurlijk in de kou zitten, daarom is het van groot belang dat er snel een nieuwe cv-ketel komt, zodat u weer lekker warm kunt zitten in uw woning of kantoor in Baarle-Nassau. Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet door al die verschillende ketels. Wij hebben al vele huishouden en bedrijven in Baarle-Nassauen omgeving mogen voorzien van een nieuwe cv-ketel. Heeft u een nieuwe cv-ketel nodig in uw woning of bedrijfspand in Baarle-Nassau? Schakel dan gerust onze hulp in en neem nu contact op!

Gedegen advies

Er zijn zoveel verschillende soorten cv-ketels dat wij ons kunnen voorstellen dat u niet precies weet voor welke cv-ketel u moet gaan. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk en deskundig advies. U wilt er natuurlijk wel het hele jaar lekker warm bijzitten, zeker weten dat uw cv-ketel veilig is en zo min mogelijk voor uw stookkosten betalen. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste cv-ketel.

Heldere keuze-opties

Na het bespreken van uw wensen en verwachtingen bieden wij u heldere keuze-opties in prijs en kwaliteit. Zo maken we samen de beste keuze voor uw situatie. Wij bieden bijvoorbeeld ketels aan van ATAG. Wij zijn officiële ATAG Select Dealer. De cv-ketel van ATAG is al 6 jaar op rij verkozen tot de beste cv-ketel van Nederland door de Consumentenbond.

Vakkundige installatie

Nadat we samen de beste keuze hebben gemaakt voor uw nieuwe cv-ketel is het tijd om deze te installeren! Door onze jarenlange ervaring en kennis van diverse cv-ketels installeren we uw ketel snel en professioneel. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw cv-ketel goed en veilig is geïnstalleerd.

Service en onderhoud

Voor het installeren van uw ketel maken we een afspraak zodat we nooit onverwachts op de stoep staan. Na het vakkundig installeren van uw nieuwe cv-ketel en zorgen we er ook voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud. Bij ons kunt u een onderhoudsabonnement afnemen, zo herinneren we u er elk jaar aan dat het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt.

Nieuwe cv-ketel Baarle-Nassau

Wilt u een nieuwe cv-ketel in uw woning of bedrijfspand in Baarle-Nassau en omgeving? Bel dan naar 013 – 590 66 59 en maak direct een afspraak! Ook bij een kapotte cv-ketel, een storing, het spoelen van uw cv-systeem of een onderhoudsbeurt zijn we u graag van dienst. Wij zijn actief in Baarle-Nassau en omgeving, zoals Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen en Breda. Vele huishoudens en bedrijven in deze plaatsen zijn al door ons voorzien van een nieuwe cv-ketel.