Storing cv-ketel?

Heeft u last van een storing aan uw cv-ketel in Baarle-Nassau of omgeving? Komt er ineens geen warm water meer uit uw kraan of doet uw verwarming het opeens niet meer? Mark Geerts Installatiewerken helpt u graag bij een storing! Vele tevreden klanten uit Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen en Breda gingen u al voor. Bel vandaag nog naar 013 590 66 59 en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de storing van uw cv-ketel te verhelpen.

Last van een cv-ketel?

Wij begrijpen als geen ander de vervelende gevolgen van een storing aan uw cv-ketel. Zeker in de winter is een koud huis geen pretje, maar ook in de zomermaanden wilt u natuurlijk genieten van een warme douche. Zorg er daarom voor dat u het probleem zo snel mogelijk laten oplossen. Wij snappen best dat u niet zoveel van cv-ketels afweet, daarom helpen wij u graag!

Heeft u te maken met een storing?

Voordat u professionele hulp inschakelt, kunt u eerst zelf een aantal punten controleren. Dan weet u zeker dat u te maken heeft met een storing.

  • Werkt uw thermostaat nog naar behoren? Zijn bijvoorbeeld de batterijen niet leeg?
  • Staan er geen vreemde meldingen op uw digitale thermostaat?
  • Staan de thermostaatknoppen van de radiator open?
  • Is de aardlekschakelaar in de meterkast nog aan en zijn de zekeringen nog intact?
  • Lekt er ergens een warmwaterkraan?
  • Is het extreem koud geweest? De oorzaak kan dan een bevroren leiding zijn. Vermoedt u dat dit de oorzaak is? Neem dan direct contact op!

Controleer uw cv-ketel

Mocht u bij de bovenstaande punten geen gebreken vinden, kunt u altijd voor de zekerheid eerst nog uw cv-ketel zelf checken. Het is belangrijk om de volgende punten goed te controleren:

  • Zit de stekker in het stopcontact? Het klinkt misschien heel logisch, maar het komt weleens voor dat iemand anders gebruik heeft gemaakt van het stopcontact en is vergeten de stekker van de cv-ketel terug te stoppen.
  • Staat de gaskraan open? Linksom draaien is open, rechtsom draaien is dicht.
  • Heeft u een ouderwetse cv-ketel? Check dan of de waakvlam nog brandt. Heeft u een moderne cv-ketel? Controleer dan het display op storingen. Vervolgens kunt u deze storing opzoeken in de handleiding. Vaak heeft zo’n storing te maken met de pomp, de filter of de brander.
  • Is de waterdruk tussen de 1,5 en 2 bar?

Cv-ketel resetten

Heeft u geen specifieke reden voor de storing gevonden? Start dan de cv opnieuw op door middel van de resetknop, indien deze aanwezig is.

Een storing aan uw cv-ketel?

Heeft u de oorzaak van de storing aan uw cv-ketel gevonden of heeft u nog steeds geen idee? Geen probleem, wij komen graag langs om de oorzaak te achterhalen en uw cv-installatie te repareren. Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis om uw cv-ketel weer perfect laten werken!