[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wist u dat u bijna de helft van uw energiegebruik voor warm water en verwarming kunt besparen als u kiest voor een zonneboiler?

Bovendien voorkomt u CO2-uitstoot door zonne-energie te gebruiken in plaats van fossiele brandstoffen.

Wat is een zonneboiler?

De meeste zonneboilers gebruiken zonne-energie voor het opwarmen van water (en dus niet voor het opwekken van elektriciteit). Wij werken met de hybride cv-ketels ALEC en Q-Solar van ATAG.

Deze zonneboilers maken het mogelijk om uw huis of gebouw met een zeer laag energieverbruik te voorzien van warm water én warmte. Ze reageren daarnaast niet alleen op directe zonnestralen, maar ook op licht. Een forse EPC reductie en zelfs 2 energielabelstappen (bijvoorbeeld van E naar C) is mogelijk.

Is uw huis of gebouw geschikt voor een zonneboiler?

Het is belangrijk eerst te inventariseren of uw dak, en de oriëntatie van uw dak, geschikt is voor het plaatsen van een zonneboiler.

De keuze voor de zonneboiler is vervolgens afhankelijk van de warmwatervraag en warmtebehoefte in uw huis of gebouw. Het is daarnaast van belang dat uw cv-ketel geschikt is als naverwarmer voor een zonneboiler.

Advies en complete installatie

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes en de complete en vakkundige installatie van uw zonneboiler.[/vc_column_text][vc_btn title=”NEEM CONTACT MET ONS OP” style=”custom” custom_background=”#da2f37″ custom_text=”#ffffff” shape=”square” link=”url:%2Fcontact|title:Neem%20contact%20op||”][/vc_column][/vc_row]