Heeft u last van een lekkage?

Of u nu last heeft van een lekkage in uw cv-installatie, riolering, verwarming of een gaslek in uw gasinstallatie, bij Mark Geerts Installatiewerken bent u aan het juiste adres!

Lekkage verwarming

Verwarmt uw woning of bedrijfspand niet meer of kunt u ineens niet meer warm douchen? Grote kans dat er een lek in uw verwarming zit. Een lekkage in uw verwarming is altijd erg vervelend. Vaak is er al schade geleden voordat u de lekkage heeft ontdekt. Laat de lek daarom zo snel mogelijk opsporen en repareren voordat u te maken krijgt met nog meer schade.

Last van een rioleringslucht?

Heeft u last van een rioleringslucht? Dat is een duidelijke aanwijzing dat er iets niet goed is in uw leidingen, afvoer of riolering. Bij stankoverlast is het lastig te bepalen wat het probleem precies is, wat deze rioleringslucht veroorzaakt. Met één van onze opsporingsmethoden, zoals een camera inspectie, kunnen we precies zien waar het lek in uw rioleringsstelsel zit.

Lekkage cv-installatie

Vermoedt u een lekkage in uw cv-installatie? Neem dan direct contact met ons op, wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om u te helpen bij het opsporen van de lekkage in uw cv-installatie. Wij komen met een volledig uitgeruste bus naar u toe. Vervolgens gaan we op zoek naar de lekkage met behulp van ons apparatuur. Doordat wij de verschillende technieken tot in de puntjes beheren, sporen we al snel het lek in uw cv-installatie op.

Ruikt u gas?

Vermoedt u een gaslekkage doordat u ruikt gas? Draai dan meteen de gaskraan dicht. Een gaslek is levensgevaarlijk, dus kom meteen in actie. Een gaslek wordt veroorzaakt door een gebroken leiding. Dit moet altijd snel en vakkundig worden gerepareerd. Bel direct naar 013 590 66 59 en wij komen eraan!

Methoden opsporen lekkage

Of u nu last heeft van een lekkage in uw verwarming, cv-installatie, gasinstallatie of riolering, bij Mark Geerts Installatiewerken bent u altijd aan het juiste adres. Wij zijn flexibel, komen zo snel mogelijk bij u langs en sporen het lek zo snel mogelijk voor u op met onze verschillende opsporingsmethoden:

Wij beheersen de verschillende methoden voor het opsporen van de lekkage tot in detail, waardoor we altijd snel en nauwkeurig de bron van de lekkage vinden. We kunnen het lek vrijwel altijd zonder al te veel hak- of breekwerk repareren.

Uw lekkage opsporen en verhelpen

Bij een storing, verstopping of lekkage wilt u natuurlijk dat het zo snel mogelijk, goed en professioneel wordt opgelost. En dan natuurlijk ook nog zonder gedoe, dat u niet te veel tijd kwijt bent en het geen overlast veroorzaakt. Daarom zijn wij altijd bereikbaar, zeer flexibel in het maken van een afspraak en lossen we uw problemen snel en nauwkeurig op. We nemen altijd uitgebreid de tijd om het daadwerkelijke probleem te achterhalen en u te voorzien van een goed advies betreft de lekkage.