Last van een gaslekkage?

Ruikt u gas en vermoedt u een gaslekkage? Draai dan allereerst direct de gaskraan dicht! Een gaslekkage ontstaat door een gebroken leiding en moet altijd professioneel en snel gerepareerd worden. Woont u in Tilburg, Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen, Hilvarenbeek, Berkel-Enschot of omgeving? Bel dan direct naar 013 590 66 59, dan komen we zo snel mogelijk langs voor het verhelpen van de gaslekkage.

Een gaslek is levensgevaarlijk

We hoeven u vast niet te vertellen dat een gaslek levensgevaarlijk is. Ga hier alsjeblieft zelf niet mee aan de slag, maar laat dit door een vakkundige loodgieter doen. Schakel daarom altijd een professioneel bedrijf in dat verstand heeft van gaslekkages. Bij Mark Geerts Installatiewerken bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij komen met ons speciale meetapparatuur bij u langs om de gaslekkage te verhelpen.

Ruikt u een gaslucht?

Ruikt u al gas? Dan adviseren wij u om direct contact opnemen. Hoe erger de gaslucht is, des te groter het gaslek. Het is levensgevaarlijk als er een scheurtje in uw gasleiding zit. Er bestaat dan grote kans op een explosie of verstikkingsgevaar. Allereerst is gas natuurlijk erg ontvlambaar, maar tegelijkertijd verdrijft het gas de zuurstof in een ruimte. Breng uw eigen leven niet in gevaar en schakel een expert in!

Vermoedt u een gaslekkage?

Als u gas ruikt is het belangrijk om met het volgende rekening te houden. Sluit de gaskraan direct en open ramen en deuren zodat het gas kan ontsnappen. Gebruik vooral geen vuur in huis, zoals kaarsen en sigaretten. Let ook op met elektriciteit, hierdoor kunnen er ontploffingen ontstaan. Bel daarna direct een professional!

Voorkom een gaslek

Het is uiteraard belangrijk om een gaslek te voorkomen. Dit doet u door de gasaansluitingen in uw huis of bedrijfspand regelmatig te laten controleren. Ook is het belangrijk om uw gasslangen om de zoveel jaren te laten vervangen. Hierdoor voorkomt u kleine scheurtjes in de slang waar een gaslek door ontstaat. U kunt ons vrijblijvend contacteren voor een inspectie van uw gasleidingen.

Last van een gaslekkage?

We komen direct langs om de gasslangen en gasleidingen te inspecteren. De leidingen van uw kachel, cv-ketel, fornuis en geiser. Het doel van deze inspectie is het vastleggen van het lek en weten waar deze in de leiding zit. Voor de veiligheid persen wij de slangen en leidingen af. Mark Geerts en zijn team checken uw gasleiding op dichtheid en controleren ook de veiligheidsklep van uw apparatuur. Eventuele lekkages of defecte kleppen repareren of vervangen wij onmiddellijk. Wij zijn actief in Tilburg, Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen, Hilvarenbeek, Berkel-Enschot en omgeving om u te helpen bij uw gaslekkage.