Sanitair installateur Baarle-Nassau

Uw sanitair installateur vindt u bij Mark Geerts Installatiewerken. Of u nu op zoek bent naar een professional die uw kraan vervangt, uw douche maakt, tegels zet of de complete badkamer voor u verbouwt. Wij kunnen dit voor u realiseren!

Uw complete badkamer verbouwen

Bij ons kunt u terecht voor een complete verbouwing van uw badkamer. Wij hebben een groot netwerk aan vakkundige bouwspecialisten, waardoor we het project van A tot Z voor u kunnen verzorgen. Wij garanderen u hoge kwaliteit, prettige prijzen, snelle en persoonlijke service en uiteraard minimaal overlast bij u thuis.

Sanitaire installaties

Sanitair is een ruim begrip waardoor hier nog weleens verwarring over ontstaat. Verschillende materialen, producten en systemen vallen onder dit begrip. Om het voor u minder moeilijk te maken: wij kunnen alle zorgen uit uw handen nemen betreft sanitaire producten, installaties en materialen. We geven u graag een klein overzicht van producten en installaties die wij voor u kunnen realiseren:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u specifieke wensen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust even contact op voor meer informatie! We nemen graag uw verwachtingen en wensen door en vertellen u de mogelijkheden. Zodra u contact met ons opneemt komen we altijd persoonlijk bij u langs om de situatie te bekijken en u te voorzien van persoonlijk advies. We houden altijd rekening met de gebruiksvriendelijkheid en het milieu.

Mark Geerts Installatiewerken

Bij Mark Geerts Installatiewerken bent u altijd verzekerd van een passende oplossing en een goed advies. Wij snappen als geen ander dat er eindeloze mogelijkheden zijn betreft sanitair en dat u niet altijd weet welke keuze het beste is. Daarom zijn wij altijd bereikbaar om u te voorzien van een advies op maat. Daarnaast zijn we erg flexibel in het maken van een afspraak zodat we niet onverwachts op de stoep staan en u nooit lang op ons hoeft te wachten. Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal, wij gaan voor de glimlach!