Onderhoud installatie particulieren omgeving Baarle-Nassau

Bij Mark Geerts Installatiewerken kunt u uitstekend terecht voor onderhoud installatie van uw verwarmingsinstallatie, cv-ketel, gasinstallatie of ventilatiesysteem. Periodiek onderhoud aan uw cv-ketel, verwarming, gasinstallatie en ventilatie is van groot belang om de werking ervan optimaal te houden. Achterstallig onderhoud kan ernstige gevolgen hebben. Mark Geerts Installatiewerken staat voor u klaar voor het onderhoud van al uw installaties. Vele klanten uit Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen, Breda en omgeving gingen u al voor!

Achterstallig onderhoud veroorzaakt ernstige gevolgen

Als u uw installaties niet regelmatig laten onderhouden door een professioneel bedrijf kan dit ernstige gevolgen hebben. Op deze manier vergroot u de kans op brandgevaar, hoge kosten door slijtage, vele storingen en onnodig veel energiegebruik. Regelmatig onderhoud aan uw cv-installatie is van groot belang om te voorkomen dat u in de kou komt te zitten, het onderhoud aan uw gasinstallatie is belangrijk om brand te voorkomen en om uw gezondheid niet in gevaar te brengen is het verstandig om regelmatig onderhoud aan uw ventilatiesysteem te laten plegen.

Nooit meer omkijken naar het onderhoud

Wij zorgen ervoor dat u nooit meer hoeft om te kijken naar het onderhoud van uw cv-ketel, ventilatiesysteem of gasinstallatie. Bij Mark Geerts Installatiewerken werken we namelijk met diverse onderhoudscontracten. Een onderhoudscontract bij ons is voordelig, omdat u van ons dan elk jaar een telefoontje of mailtje krijgt zodra het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt aan (één van) uw installatie(s).

Direct hulp bij een storing

Heeft u last van een storing? Neem dan direct contact op! Bel naar 013 590 66 59 en u krijgt altijd iemand aan de lijn. Gaat het om een acuut probleem? Dan komen we zo snel mogelijk bij u langs. Zo kunt u snel weer genieten van een warme douche in een warm huis in Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen, Breda of omgeving!