Balansventilatie in uw woning of bedrijfspand in Baarle-Nassau

Het is erg belangrijk om uw woning goed te ventileren. Balansventilatie zorgt voor een schone en gezonde lucht in uw huis. Voor een optimale balansventilatie is het belangrijk dat deze goed is geïnstalleerd en er regelmatig onderhoud wordt gepleegd door een professional. Wij kijken graag voor u of er balansventilatie mogelijk is in uw woning of wat u kunt doen om deze te verbeteren.

Schone lucht is belangrijk

Schone lucht in uw woning is van groot belang om gezondheidsrisico’s te voorkomen. Ventilatie is cruciaal voor een gezonde lucht in uw leefomgeving.

Wat is balansventilatie?

Balansventilatie is een ventilatiesysteem die evenveel lucht af- als aanvoert. In de meeste systemen zit ook een warmte terugwin-unit. Deze unit zorgt ervoor dat de koude lucht wordt opgewarmd met de warmte van de afgevoerde lucht. Hierdoor is de balansventilatie het energiezuinigste ventilatiesysteem. Met optionele sensoren kunt u de ventilatie nog beter afstemmen op uw behoeften, waardoor het systeem nog zuiniger wordt. Zo bespaart u een hoop energiekosten!

Balansventilatie, ideaal voor een schoon leefklimaat

Balansventilatie zorgt voor:

  • een gezond en prettig binnenklimaat,
  • besparing op uw energierekening,
  • verbetering van de energieprestatie coëfficiënt,
  • en minder energieverlies.

Balansventilatie op maat

Balansventilatie is er in twee verschillende soorten: centrale en lokale balansventilatie. Centrale balansventilatie is vooral geschikt voor nieuwbouwwoningen. We installeren dan één ventilatie-unit die de aan- en afvoer van lucht in het hele huis regelt. Met lokale balansventilatie kunt u de lucht per kamer laten aan- en afvoeren. We brengen de ventilatie-eenheid dan aan in de gevel.

Onderhoud

Wij zijn zeer bekend met balansventilatie waardoor we u snel en vakkundig kunnen helpen. Balansventilatie werkt optimaal als het systeem goed is ingeregeld en regelmatig wordt gereinigd. Wij zorgen ervoor dat u hier zelf geen omkijken naar heeft als u een onderhoudsabonnement bij ons afsluit. Elk jaar herinneren we u eraan dat onderhoud nodig is en maken we een afspraak middels telefoon of mail. We komen dan bij u langs voor een onderhoudsbeurt en controleren direct of uw systeem nog steeds goed is ingeregeld.

Balansventilatie Baarle-Nassau

Wilt u balansventilatie in uw woning in Baarle-Nassau of is deze aan vervanging of onderhoud toe? Neem gerust even contact op! Wij zijn actief in Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen en Alphen. Bel naar 013 590 66 59 en maak direct een afspraak. Wij zijn flexibel, vakkundig en houden ons altijd aan de gemaakte afspraken. Door onze jarenlange ervaring kunt u altijd op ons rekenen.