Ventilatiereiniging

Ventilatiereiniging is van groot belang voor een gezond binnenklimaat in uw woning in Baarle-Nassau, Tilburg of omgeving. Laat daarom regelmatig uw ventilatie reinigen om gezondheidsrisico’s, geluidsoverlast en een hogere energierekening te voorkomen. Bij Mark Geerts Installatiewerken zijn we naast ventilatiereiniging, ook gespecialiseerd in balansventilatie, mechanische ventilatie en ventilatie onderhoud. Wij zijn actief in Tilburg en omgeving, zoals Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen, Hilvarenbeek en Berkel-Enschot om u te helpen. Bel direct naar 013 590 66 59 voor een afspraak!

Voorkom problemen door ventilatiereiniging

Onderhoud regelmatig uw ventilatiekanalen en luchtbehandelingskanalen door middel van ventilatiereiniging. Dit is noodzakelijk vanwege het stof, de schimmels en bacteriën die zich ophopen en verspreiden via deze kanalen. Ventilatiereiniging voorkomt schimmelvorming, geluidsoverlast van de ventilator, nare luchtjes, een vochtige woning, gezondheidsklachten en een hogere energierekening.

Waarom is ventilatie nodig?

Ventilatie in uw woning of bedrijfspand is noodzakelijk. Indien u dit niet doet, kan vocht en stof zich ophopen, en er kan schimmelvorming ontstaan met het gevolg dat u continu vuile lucht inademt. Het gevolg hiervan is dat u last van uw luchtwegen kunt krijgen of het uw allergieën versterkt.

Wanneer is ventilatiereiniging nodig?

U creëert een gezond binnenklimaat door regelmatige ventilatiereiniging. Een gezond binnenklimaat zorgt voor een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim. Maar wanneer is een ventilatiereiniging precies nodig? Allereerst is het van belang dat u direct in actie komt wanneer de laatste reiniging minimaal vier jaar geleden is geweest. Daarnaast is het belangrijk dat u bij hoge luchtvochtigheid of het ontstaan van schimmel gelijk hulp inschakelt.

Modernste technieken

Bij Mark Geerts Installatiewerken maken we gebruik van de modernste technieken op het gebied van ventilatiereinigingsapparatuur om uw ventilatiesystemen en luchtbehandelingskanalen te reinigen en in een topconditie te houden. Wij zijn in het bezit van diverse apparatuur, waardoor we in zowel smalle als dikke ventilatiesystemen aan het werk kunnen.

Ventilatiereiniging Baarle-Nassau en Tilburg

Is uw ventilatie wel toe aan een reiniging? Schakel dan de hulp in van Mark Geerts Installatiewerken. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten ventilatiekanalen, waardoor we u altijd goed kunnen helpen. Wij staan elke dag voor u klaar in Tilburg, Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen, Hilvarenbeek, Berkel-Enschot en omgeving om u te helpen en te voorzien van ventilatiereiniging!