Lekkage verwarming Tilburg en Baarle-Nassau

Een lekkage in uw verwarming in Tilburg of Baarle-Nassau is altijd erg vervelend. Vaak is er namelijk al schade geleden voordat u de lekkage heeft ontdekt. Het is daarom van groot belang om de lekkage snel op te sporen en op te lossen. Of u nu een lekkage heeft bij uw cv, waterleiding, gasleiding of riolering, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar in de regio Tilburg, zoals Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen en Breda.

Lekkage in Tilburg en omgeving

Helaas heeft iedereen weleens last van een lekkage. Het is dan belangrijk om snel hulp in te schakelen, voordat er nog meer schade ontstaat. Hoe langer u last heeft van een lek, hoe groter de kans op vochtplekken in de muren, schimmel, houtrot en hoge luchtvochtigheid. Dit kan leiden tot gezondheidsrisico’s, dus kom gelijk in actie! Daarnaast is een koud huis ook niet alles, zeker niet in de winter.

Lekkende verwarming

Een lekkende verwarming komt niet heel vaak voor, maar mocht dit wel het geval zijn, helpen wij u graag! Meestal bevindt de storing zich bij de verbinding tussen de radiatoren zelf en de buizen. Heeft u last van een lekkende waterleiding? Schakel dan altijd de hulp in van een professional!

Op zoek naar een snelle oplossing?

Neem nu contact met ons op, dan plannen we direct een afspraak in! We komen zo snel mogelijk bij u langs om de plek van de lekkage te definiëren en de lek te repareren. Wij zijn de specialist in verwarmingsinstallaties en sporen al jarenlang verschillende lekkages op. Hierdoor kunnen wij u uitstekend helpen en voorzien van een lekkagevrije verwarming.

Verschillende methodes, altijd resultaat

Voor het opsporen van het lek maken wij gebruik van verschillende methoden. Wij beheersen deze methodes tot in puntjes waardoor we altijd snel en nauwkeurig de bron van de lekkage kunnen vinden. Uiteraard proberen we zo snel mogelijk de oorzaak te vinden zonder het uitvoeren van al te veel hak- of breekwerk. We maken gebruik van de volgende methoden:

Heeft u last van een lekkage?

Heeft u last van een lekkende verwarming? Neem dan direct contact op. Wij komen snel ter plaatse in Tilburg, Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen of Breda om uw radiatoren weer optimaal werkend te maken. Door onze jarenlange ervaring en kennis verzekeren we u van een verwarming zonder lekkage!