Installatie thermostaten Baarle-Nassau

Het aanbod in thermostaten is tegenwoordig overweldigend. De keuze voor de juiste thermostaat is dan ook niet makkelijk. Is uw thermostaat aan vervanging toe of bent u nog op zoek naar een thermostaat? Bij Mark Geerts Installatiewerken installeren we dagelijks verschillende thermostaten, waardoor we u uitstekend kunnen helpen. Wij zijn actief in onder andere Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen en Breda

Mogelijkheden thermostaten

Vroeger draaide u gewoon aan de thermostaat en de ruimte werd warm. De oude thermostaten zijn erg effectief en zeer eenvoudig in gebruik, al was het toen wel pas mogelijk om de verwarming aan te zetten zodra u thuiskwam. Tegenwoordig bestaan er verschillende thermostaten die beschikken over talloze mogelijkheden. Met de thermostaten van nu kunt u zelf instellen hoe laat uw centrale verwarming aangaat. Wat is er nu fijner dan in een warm huis thuiskomen na een koude winterse dag?

Deskundig advies

Wij zijn de specialist in alle soorten verwarmingen en thermostaten. Op basis van uw behoeften en de indeling van uw huis of het gebouw kunnen wij u helpen bij het maken van een selectie met de beste thermostaten. De factoren die hierbij meespelen zijn de prijs, de mogelijkheden en het bedieningsgemak. Aan de hand van uw wensen stellen wij een selectie samen. Dit voorkomt dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Het plaatsen en instellen van de thermostaat

Nadat we samen de beslissing hebben gemaakt over de juiste thermostaat, komen we persoonlijk bij u langs om de thermostaat te plaatsen en te installeren. Dit houdt in dat we eventueel de oude weghalen en afvoeren, nogmaals de locatie van de thermostaat bespreken en deze vervolgens plaatsen. Na plaatsing controleren we of hij naar behoren werkt en kijken we of we u kunnen helpen bij het instellen van de thermostaat op het wifi-netwerk. Uiteraard geven we u ook een uitleg over de thermostaat.

ATAG en Honeywell

We werken vaak met de merken ATAG en Honeywell, omdat deze thermostaten het beste scoren op het gebied van kwaliteit, zekerheid en bedieningsgemak. Soms volstaan een eenvoudige thermostaat, terwijl de andere keer een uitgebreid model gewenst is. Waar u ook voor kiest, wij voorzien u van een persoonlijk advies op maat.

Een thermostaat kopen?

Heeft u interesse in een (nieuwe) thermostaat en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf in Baarle-Nassau of omgeving? Neem dan gelijk contact op, wij helpen u graag in Baarle-Nassau, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen, Alphen, Breda en omgeving!