Aanleg vloerverwarming Baarle-Nassau en omgeving

Vloerverwarming is een luxe en een echte toevoeging voor het comfortabel-niveau in uw woning of bedrijfspand. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor vloerverwarming en dat is niet voor niets. Wilt u genieten van een heerlijk verwarmde vloer? Wij zijn de specialist in het aanleggen van verwarmingsinstallaties. Vele klanten uit Baarle-Nassau en omgeving, zoals Breda, Chaam, Gilze Rijen, Riel, Oosterhout, Dongen en Alphen gingen u al voor!

Wat is vloerverwarming?

Er kiezen steeds meer mensen voor vloerverwarming en dat is niet zonder reden. Vroeger werd er vaak alleen vloerverwarming in badkamers gelegd, maar tegenwoordig is voor veel mensen dit type verwarming de hoofdverwarming. De verwarming wordt onder uw vloer gelegd, waardoor de warmte zich eenvoudig over de gehele ruimte kan verspreiden.

Afkomstig van de Romeinen

U beseft het zich misschien niet zo, maar vloerverwarming bestaat eigenlijk al heel erg lang. De Romeinen gebruikten zelfs al vloerverwarming! Natuurlijk niet op de manier zoals wij dat nu kennen, maar ze hadden het idee al wel uitgevonden. Er werd een soort gat gegraven onder de vloer en met warme lucht afkomstig van het houtvuur hielden de Romeinen zich lekker warm.

Mogelijkheden vloerverwarming

Tegenwoordig zijn er gelukkig makkelijkere manieren voor uw vloerverwarming. We hoeven geen vuurtje meer te stoken voordat er een aangename temperatuur ontstaat in huis of op kantoor. Er zijn verschillende manieren voor vloerverwarming. U kunt kiezen voor een elektrisch systeem of een warmwatersysteem. De vloer van de desbetreffende ruimte wordt op deze manier gelijkmatig verwarmd door de radiatie of warmtestraling. De leidingen worden door het hele pand gelegd. Dit zorgt al snel voor een aangename temperatuur.

Echte vakmensen

Zodra u contact met ons opneemt, komen we graag bij u langs om uw huidige situatie of het ontwerp te bekijken. We bespreken graag met u de mogelijkheden. Zo heeft een houten vloer een andere aanpak nodig dan een vloer van tapijt of laminaat. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van vloerverwarming. Bij ons kunt u terecht voor een complete installatie inclusief het eventueel slopen van uw vloer en het leggen van een nieuwe vloer.

Interesse in vloerverwarming?

Kunt u niet wachten totdat u vloerverwarming heeft? Neem dan gelijk contact op! Wij zitten al jarenlang in dit vak, waardoor we over voldoende ervaring en kennis beschikken om u te voorzien van vloerverwarming. Ook als u niet precies weet wat u wilt of u nog vragen heeft kunt u uiteraard verblijvend contact met ons opnemen. Voor vloerverwarming in Baarle-Nassau en omgeving bent u hier in ieder geval aan het juiste adres!