Duurzame energie

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de verduurzamen. De reden hiervan is een groeiend milieubewustzijn en de wens om op (korte) termijn geld te besparen. Dat kan door terugwinning van energie of het gebruik van natuurlijke energiebronnen. Bij Mark Geerts Installatiewerken juichen wij deze ontwikkeling toe.

De talloze mogelijkheden om te verduurzamen

Er zijn tegenwoordig talloze mogelijkheden om de energiebehoefte te verduurzamen. Denk hierbij aan zonnepanelen, warmtepompen, pelletverwarming en zonneboilers. Nieuwe ontwikkelingen maken het mogelijk om nog meer rendement uit het opwekken van duurzame energie te halen.

Wij kijken verder dan jouw vraag en onze expertise

Als je bij ons komt met een vraag over verduurzamen dan kijken wij, indien nodig, verder dan de vraag die je aan ons stelt. Zo moet de schil van je huis bijvoorbeeld in orde zijn om optimaal rendement uit onze producten te halen. Denk hierbij aan de isolatie van je huis en dubbele beglazing. Wij komen graag bij je thuis om te adviseren. Als wij niet de juiste expertise in huis hebben om je te helpen dan brengen we je graag in contact met bedrijven die dat wel hebben.