Onmisbaar: een cv-ketel

Voor ieder kantoor en elke woning is een cv-ketel onmisbaar. Een cv-ketel zorgt immers voor warm water dat de verblijven in een pand verwarmd. Zonder cv-ketel zit je in de kou. Bij ons kun je terecht voor een nieuwe cv-ketel, onderhoud, reparatie en een acuut probleem aan je ketel.

Nieuwe cv-ketel nodig?

Is je ketel na de werkzame periode van tussen de 12 en 15 jaar versleten? Dan is het uiteraard tijd voor een nieuwe. Maar ook als je oude(re) cv-ketel nog werkt kunnen er redenen zijn om een nieuwe aan te schaffen. Hoe ouder de ketel is, hoe duurder hij is in verbruik en hoe milieu belastender. Ook als je je wooncomfort wilt verhogen kan een nieuwe ketel uitkomst bieden. Denk hierbij aan sneller een warm huis en meer kracht uit de kraan.


Onderhoud cv-ketel
Als je je ketel iedere 18 maanden laat onderhouden door een specialist worden gebreken op tijd geconstateerd en problemen snel opgelost. Je voorkomt op deze manier onnodige kosten, vervelende gevolgen en een (te) hoge energierekening. Vind je het fijn om een seintje van ons te krijgen wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt? Sluit dan een onderhoudsabonnement bij ons af.

Cv-ketel kapot of een storing?
Heb je koud water, werkt de verwarming niet meer optimaal of helemaal niet meer? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013-590 66 59. Wij helpen je zo snel mogelijk zodat je weer bent voorzien van een warme douche en een goedwerkende verwarming.

Resideo (Honeywell) het brein van de centrale verwarming

Als Mark Geerts Installatiewerken zijn wij ambassadeur van Resideo. Resideo is een collectie die bestaat uit verschillende thermostaten en een radiatorthermostaat. Via een app bedien je de verschillende apparaten individueel of gekoppeld. Je kunt namelijk alle Resideo apparaten via één app met elkaar verbinden en bedienen. Als je op zoek bent naar gemak en/of energiezuinig te werk wilt gaan dan is dit zeker iets voor jou. Bijkomend voordeel van Resideo is de geweldige garantie.