Of het nu gaat om een verstopt riool, een storing van uw cv-ketel, uw wens om uw badkamer, toilet of radiatoren te vernieuwen, oplossingen voor energiebesparing of diensten voor (agrarische) bedrijven. Het geeft ons enorm veel voldoening als wij u verder kunnen helpen.

Altijd een oplossing en goed advies

Wij begrijpen heel goed dat er tegenwoordig heel veel keus is en dat u het druk heeft. Dat u niet direct weet welke cv-ketel, thermostaat, radiator of energiebesparende maatregel voor u de beste is.

Dat u bij een storing, verstopping of lekkage gewoon wilt dat het zo snel mogelijk en goed wordt opgelost. Zonder gedoe en zonder dat het u veel tijd kost en overlast geeft.

Daarom zijn wij altijd bereikbaar, zeer flexibel in het maken van afspraken, lossen we uw problemen snel en nauwkeurig op en voorzien we u van goed onderbouwd advies.

We nemen ook de tijd als u ons om advies vraagt. We vragen door en verdiepen ons echt in waar u naar op zoek bent of wat u nodig heeft. En we hebben altijd een iPad bij de hand om u ter plekke voorbeelden te kunnen laten zien.

We gaan voor de glimlach

We begrijpen ook dat de kleinste dingen voor u het verschil kunnen maken tussen zorgen of een glimlach op uw gezicht.

Want natuurlijk wilt u dat uw cv-ketel goed onderhouden en gecontroleerd wordt. Maar als u daarvoor een hele ochtend thuis blijft van uw werk en de monteur komt pas om 12.00 uur, dan is dat behoorlijk vervelend.

Dat maakt u bij ons dan ook niet mee. We houden u altijd goed op de hoogte van hoe laat we komen en u kunt bij ons ook ’s avonds afspraken maken voor cv-ketel onderhoud.

Wij zijn blij als u blij bent

Kortom: wij zijn blij als u blij bent. Uw vragen beantwoorden en uw problemen oplossen, daar doen wij het voor.

Team - Mark Geerts