In 2008 ben ik, Mark Geerts, als zzp’er begonnen met Mark Geerts Installatiewerken. Na drie jaar kon ik het werk niet meer aan en kwam de eerste monteur in dienst. Als snel volgde een tweede monteur. Inmiddels bestaat Mark Geerts installatiewerker, naast mij, uit 5 monteurs, twee medewerkers op kantoor en een magazijnmedewerker. In de loop van 2021 komt er nog een monteur bij. Daarnaast werken wij doorlopend met BBL-stagiaires die wij de kans bieden om praktijkervaring op te doen. 

Een hecht team

Wij zijn een platte organisatie waarbij de werkvloer en het kantoor één hecht team vormen. Of het nu om een druppelende kraan gaat of een groter project wij zetten graag een stap extra. Wij zijn pas blij als jij dat bent.

Wat doet Mark Geerts Installatiewerken?

Wij begrijpen goed dat er tegenwoordig veel keuze is en dat je niet altijd meteen weet welke cv-ketel, thermostaat, radiator of energiebesparende maatregel(en) het beste voor jou is. Wij gaan daarom graag met je in gesprek om je wensen in beeld te brengen. Op basis daarvan maken we een duurzame maatwerkoplossingen die past bij jouw situatie.  

En uiteraard installeren en onderhouden wij de installaties graag voor je.

Wij beloven…

  • Advies op maat, waarbij wij verder kijken dan ons eigen vakgebied.
  • Goede bereikbaarheid.
  • Goed opgeleide monteurs.
  • Flexibiliteit. 
  • Een snelle oplossing als er een probleem of storing is.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Neem contact op voor vrijblijvend advies.