Ventilatie in uw woning

Ventilatie in uw woning of bedrijfspand is van groot belang voor uw gezondheid. Goede ventilatie zorgt voor de afvoer van vuile lucht en de toevoer van schone lucht, zodat de lucht die u inademt schoon is. Daarnaast zorgt goede ventilatie voor de afvoer van vocht, zoals in de badkamer, de keuken en het toilet.

Ventilatie is belangrijk voor uw gezondheid

We merken in de praktijk dat er vele huizen niet goed geventileerd zijn. Uit onderzoek is gebleken dat één op de tien woningen schimmel heeft en in veel huizen meer fijnstof binnen aanwezig is dan buiten. Op lange termijn kunt u last krijgen van luchtwegproblemen, versterking van allergieën en irritatie van slijmvliezen. Heeft u hier last van of wilt u dit juist voorkomen? Wij helpen u graag met een advies op maat, voor uw hele huis of een specifieke ruimte.

Balansventilatie

Balansventilatie is een ventilatiesysteem die eventueel lucht af- als aanvoert. Een balansventilatie zorgt voor een schone en gezonde lucht in uw huis. Voor een optimale balansventilatie is het belangrijk dat deze goed is geïnstalleerd en deze regelmatig worden voorzien van onderhoud door een expert. Balansventilatie zorgt voor verbetering van de energieprestatie coëfficiënt, een gezond en prettig binnenklimaat, besparing op uw energierekening en minder energieverlies.

Mechanische ventilatie

Een groot deel van de huizen en bedrijven in Nederland is uitgerust met mechanische ventilatie, maar waarom is mechanische ventilatie nodig? Mechanische ventilatie is belangrijk voor de toevoer van zuurstof en de afvoer van vocht, warmte en verontreinigende lucht. Bij Mark Geerts Installatiewerken hebben we al verschillende mechanische ventilaties geïnstalleerd en voorzien van onderhoud in Tilburg en omgeving.

Ventilatiereiniging

Ventilatiereiniging is van groot belang voor een gezond binnenklimaat in uw woning in Tilburg of omgeving. Laat daarom regelmatig uw ventilatie reinigen om gezondheidsrisico’s, geluidsoverlast en een hogere energierekening te voorkomen. Bij Mark Geerts Installatiewerken zijn we gespecialiseerd in ventilatiereiniging. We maken gebruik van de modernste technieken op het gebied van ventilatiereinigingsapparatuur om uw ventilatiesystemen en luchtbehandelingskanalen te reinigen en in een topconditie te houden.

Onderhoud ventilatie

Het ventilatieonderhoud is van groot belang voor een optimale ventilatie in uw woning of bedrijfspand. Wij zorgen ervoor dat u hier zelf geen omkijken naar heeft als u een onderhoudsabonnement bij ons afsluit. Elk jaar herinneren we u eraan dat het weer tijd is voor het jaarlijkse onderhoud en maken we een afspraak middels telefoon of mail. We komen dan bij u langs voor een onderhoudsbeurt en controleren direct of uw systeem nog steeds goed is ingeregeld. Wilt u nu onderhoud aan uw ventilatie? Bel dan naar 013 590 66 59, dan maken we meteen een afspraak!